BESPLATNA DOSTAVA za kupovinu preko 2999 RSD

Isporuka

Rok isporuke

Dragi naši potrošači, zbog povećanog obima isporuka kurirskih službi, primorani smo da rok isporuke produžimo do 5 radnih dana. Hvala vam na strpljenju. Nadamo se da će se situacija uskoro promeniti.

Preuzimanje pošiljke

Naručene proizvode Vam šaljemo kurirskom službom koja isporuku vrši na teritoriji Republike Srbije. Radno vreme kurirske službe je svakog radnog dana od 8h do 17h.

Molimo Vas da u tom periodu obezbedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da vizuelno pregledate paket da slučajno ne postoje neka vidna oštećenja. Ukoliko primetite da je transportna kutija značajno oštećena i posumnjate da je proizvod možda oštećen, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavestite pozivom na broj 065/32-55-997 ili putem email-a web@magazayu.com. Ukoliko je pošiljka naizgled bez oštećenja slobodno preuzmite pošiljku i potpišite kuriru adresnicu. Uobičajena praksa je da ukoliko Vas kurir ne pronađe na adresi, da Vas pozove na telefon koji ste ostavili prilikom kreiranja porudžbenice i ugovori novi termin isporuke. Ukoliko Vas kurir ni tada ne pronađe na adresi, pošiljka će se vratiti nama. Po prijemu pošiljke, kontaktiraćemo Vas kako bismo ustanovili razlog neuručenja i dogovorili se o ponovnom slanju.

Cena isporuke

Isporuka na kućnu adresu za sve porudžbine čija je vrednost 2999 rsd ili veća je besplatna.

Ukoliko je vrednost porudžbine manja od 2.999rsd, cena isporuke će iznositi 240rsd (PDV je uračunat).

NAPOMENA

Potvrdom porudžbine, klikom na dugme " Potvrdi" , potvrđujete svoju saglasnost sa uslovima isporuke.

Potrebna ti je pomoć? Pozovite nas +381 (0)65 32 55 997

Magaza koristi ,kolačiće' kako bi vam obezbedila što kvalitetnije korisničko iskustvo prilikom pretraživanja sajta, kao i prikazivanja personalizovanog sadržaja.