BESPLATNA DOSTAVA za kupovinu preko 2999 RSD

Naš put


Počeli smo kao mala veleprodaja igračaka, davne, 1992. godine. Od prvog dana pratimo aktuelnosti i trendove u svetu igračaka kako bismo svojim kupcima obezbedili najkvalitetnije i najaktuelnije igračke. Rasli smo, učili i razvijali se, zajedno sa svojim prvim kupcima. Veliko zadovoljstvo nam pričinjava to što danas imamo priliku da igračkama ulepšavamo detinjstvo novoj generaciji, čiji su roditelji bili naši mali kupci kada smo počinjali sa radom.

U veleprodaji igračaka nastojimo da budemo stabilan i pouzdan partner.

Pored veleprodaje, razvijamo i sopstvenu maloprodajnu mrežu kako bismo mališanima i njihovim roditeljima pružili kvalitetniju uslugu i svoje igračke učinili dostupnijim. Danas imamo 6 prodavnica i prisutni smo u 4 grada Srbije. Takođe, svojim kupcima smo omogućili kupovinu preko našeg web sajta.

Kao kompanija nastojimo da svojim zaposlenima budemo pouzdan poslodavac.

Naša misija je da unesemo radost u živote i omogućimo bezbedan i srećan razvoj naših mališana, obezbeđujući kvalitetne, sigurne i aktuelne igračke kao i pružajući dobru uslugu.

Vaša MAGAZA
           

Potrebna ti je pomoć? Pozovite nas +381 (0)60 61 60 773

Magaza koristi ,kolačiće' kako bi vam obezbedila što kvalitetnije korisničko iskustvo prilikom pretraživanja sajta, kao i prikazivanja personalizovanog sadržaja.