BESPLATNA DOSTAVA za kupovinu preko 2999 RSD

Najčešća pitanja

Da li mogu da zamenim već kupljeni proizvod?

Ukoliko želite da kupljeni proizvod zamenite ili vratite možete se upoznati sa detaljnom procedurom na stranici Pravo na odustajanje.

Koji je rok isporuke naručenog proizvoda?

Rok isporuke od momenta prijema Vaše porudžbine je do 5 dana.

Na slici ima više proizvoda, koji ću dobiti?

Ukoliko se na fotografiji nalazi proizvod u npr. više boja, vrst i sl, molimo Vas da prilikom poručivanja naznačite željenu boju, vrstu i sl. Bićete obavešteni ukoliko nešto od asortimana nije trentuno raspoloživo.

Koliko ću platiti dostavu poručenog proizvoda?

Ukoliko poručite proizvode u vrednosti od 2.999rsd ili više isporuka pošiljke je BESPLATANA. Ukoliko poručite proizode vrednosti manje od 2.999rsd dostava pošiljke će vam biti naplaćena po ceni od 258rsd (PDV je uračunat u navedenu cenu).

Kako kupiti (poručiti) proizvod?

Proizvod možete kupiti putem našeg web sajta ili posetiti neku od naših prodavnica. Dataljno uputstvo za registraciju i poručivanje putem web sajta možete pronaći na stranici Uputstvo za kupovinu.

Koje sve proizvode MAGAZA Magična Oaza ima u ponudi?

MAGAZA nudi veoma širok asortiman kvalitetnih i aktuelnih igračaka najpoznatijih svetskih proizvođača. Tu su igračke namenjene bebama kao i velikim i malim devojčicama i dečacima. Pored igračaka, MAGAZA u svom asortimanu raspolaže knjižarskim programom kao i školskim i predškolskim priborom.

Šta da radim ukoliko je proizvod koji mi je stigao neispravan ili oštećen?

Detaljno uputsvo o preceduri za reklamaciju proizvoda možete pronaći na stranici Reklamacija i zamena.

Potrebna ti je pomoć? Pozovite nas +381 (0)60 61 60 773

Magaza koristi ,kolačiće' kako bi vam obezbedila što kvalitetnije korisničko iskustvo prilikom pretraživanja sajta, kao i prikazivanja personalizovanog sadržaja.