POLITIKA PRIVATNOSTI

Izjava o zaštiti podataka

Politiku privatnosti izdaje MAGAZA d.o.o, Batajnički drum 301, Beograd – Zemun, PIB: 100010716 (u daljem tekstu MAGAZA d.o.o.).

Obrada podataka korisnika MAGAZA d.o.o, WEB sajta magicnaoaza.rs, vrši se u skladu sa članom 12. st. 1. tačka 2) Zakona o zaštiti podataka o ličnosti.

Svrha obrade ličnih podataka naših korisnika je pružanje proizvoda i usluga.

Kako bismo uspešno obradili Vašu porudžbinu potrebno je da nam dostavite informacije o Vašem imenu i prezimenu, adresi, e-mail adresi i broju telefona. Uz pomoć tih podataka bićemo u mogućnosti da Vam isporučimo željenu robu. Takođe, navedeni podaci su nam potrebni kako bismo bili u mogućnosti da Vas obavestimo o trenutnom statusu Vaše porudžbine.

Pored navedenih podataka, prikupljamo, analiziramo i obrađujemo podatke o proizvodima koje naši posetioci traže i kupuju, kao i o stranicama koje posećuju. Te podatke koristimo da bismo poboljšali ponudu i izgled naših stranica, i omogućili Vam jednostavnije korišćenje kao i sigurniju i udobniju kupovinu.

Mi u kompaniji MAGAZA d.o.o. privatnost svojih korisnika shvatamo veoma ozbiljno i zato se obavezujemo da ćemo čuvati Vašu privatnost. O Vašim podacima veoma pažljivo brinemo i sve posredovane informacije su sigurne.

U kompanija MAGAZA d.o.o. prikupljamo isključivo podatke neophodne za poslovanje i informisanje naših korisnika. Ostavljamo Vam mogućnost izbora da odustanete od dobijanja obaveštenja od strane kompanije MAGAZA d.o.o. Potrebno je samo da nam pošaljete obaveštenje da više ne želite da primate obaveštenja od strane kompanije MAGAZA d.o.o.

Sve Vaše podatke strogo čuvamo. Vaši podaci su dostupni isključivo zaposlenima kojima su potrebni za obavaljanje posla. Zaposleni u kompaniji Magaza d.o.o. su obavezni da poštuju poverljivost Vaših podataka. Obavezujemo se da nikada i ni pod kojim uslovima nećemo zloupotrebiti Vaše lične podatke. Obavezujemo se da nećemo predati Vaše lične podatke za kontakt trećim licima, osim ukoliko se to od nas bude zahtevalo zakonom.

Cookies

Na našoj internet stranici koristimo cookie-e kako bismo Vam pomogli da prilagodite korišćenje interneta Vašim potrebama. Cookie je tekstualni fajl koji se čuva na Vašem uređaju a koji na Vaš uređaj smešta web server prilikom posete našoj internet stranici. Cookie-i ne nanose štetu Vašem uređaju i ne mogu biti korišćeni da pokrenu program ili da isporuče virus Vašem uređaju.

Cookie-i su jedinstveno dodeljeni Vama, i jedino mogu biti pročitani od strane web servera u domenu koji Vam ih je poslao. Jedna od osnovnih svrha Cookie-a je da obezbedi pogodnosti koje će Vam uštedeti vreme.

Saglasnost i promena uslova

Korišćenje naših servisa podrazumeva saglasnost korisnika sa gore navedenim uslovima korišćenja. MAGAZA d.o.o. se obavezuje da će se pridržavati svega gore navedenog. Sve izmene naše izjave o privatnosti biće objavljene ovde kako biste bili u potpunosti obavešteni o zaštiti privatnosti koju nudimo i mogućnostima odabira koje su Vam na raspolaganju u pogledu našeg korišćenja ličnih podataka za marketinške svrhe.

Informacije o Vašim pravima

U svakom trenutku možete da uložite prigovor na obradu podataka u gore pomenute svrhe. Nakon što uložite prigovor nećemo više obrađivati Vaše podatke. Eventualni prigovor ne utiče na obradu koja je vršena na osnovu pristanka pre prigovora. U svrhu prigovora je dovoljno da pošaljete e-mail ili pismo putem pošte na kontakt adresu kompanije MAGAZA d.o.o.

U svakom trenutku možete od kompanije MAGAZA d.o.o. tražiti informaciju o vašim ličnim podacima koje ste nam poverili, ispravku, brisanje ili ograničavanje obrade vaših ličnih podataka. Takođe, imate pravo na prenosivost Vaših ličnih podataka (ako je primenljivo) kao i pravo na podnošenje pritužbe povereniku za informacije od javnog značaja i zaštitu ličnih podataka o ličnosti.