NAJČEŠĆA PITANJA

______________

Ukoliko želite da kupljeni proizvod zamenite ili vratite možete se upoznati sa detaljnom procedurom na stranici Pravo na odustajanje.

______________

Rok isporuke od momenta prijema Vaše porudžbine je do 5 dana.

______________

Ukoliko se na fotografiji nalazi proizvod u npr. više boja, vrst i sl, molimo Vas da prilikom poručivanja naznačite željenu boju, vrstu i sl. Bićete obavešteni ukoliko nešto od asortimana nije trentuno  raspoloživo.

______________

Ukoliko poručite proizvode u vrednosti od 2.999rsd ili više isporuka pošiljke je BESPLATANA. Ukoliko poručite proizode vrednosti manje od 2.999rsd dostava pošiljke će vam biti naplaćena po ceni od 240rsd (PDV je uračunat u navedenu cenu).

______________

Proizvod možete kupiti putem našeg web sajta ili posetiti neku od naših prodavnica. Dataljno uputstvo za registraciju i poručivanje putem web sajta možete pronaći na stranici Uputstvo za kupovinu.

______________

MAGAZA nudi veoma širok asortiman kvalitetnih i aktuelnih igračaka najpoznatijih svetskih proizvođača. Tu su igračke namenjene bebama kao i velikim i malim devojčicama i dečacima. Pored igračaka, MAGAZA u svom asortimanu raspolaže knjižarskim programom kao i školskim i predškolskim priborom.

______________

Detaljno uputsvo o preceduri za reklamaciju proizvoda možete pronaći na stranici Reklamacija i zamena.